pep.zone
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Mobile Blog


blogjugakarya
blog.juga.karya.pep.zone

Yogyakarta's mobile blog

Sugeng Rawuh
pinanggih wilujeng mboten kirang setunggal punopo. Mugi mugi gusti ingkang moho kuwaos tansah pinaring berkah kesarasan, keinsafan lan keimanan.

(')(')
('=_=')
(,,)ö(,,)
http://riwan.youtomo.com

babagan BloG
*>banyu udan mili nang talang iline gemBloGok.
*>kuali manci dinggo nggodok banyu arane soBloG.
*>dalan maluh diarani jeBloG.
*>nabok geger seko mburi yoiku nggeBloG.
*>boto seko semen jenenge konBloG.
*>hayo ngaku sopo sing goBloG.

© kadamel 2008.
dening: Juragane Riwan
saking: lendah, kulon progo, yogyakarta.

_______________________
mybloglog
_________________________ +1 - United States of America +1 - Canada +1 242 - Bahamas +1 246 - Barbados +1 268 - Antigua and Barbuda +1 284 - Br... Read more
hacker - Comics/Fantasy/Anime
======================== Inilah daftar para legendaris hacker yang pernah mengguncang dunia internet di dunia. Beberapa diantaranya telah pensiun a... Read more
m wife
Ora gampang mungkiri kabeh lelakon iki. Nadyan neng ati ora biso nrimo, ning yo kudu di trimo lan biso nompo. Nanging ngopo sliramu selak karo roso... Read more
kucengudud - Animated Funny Animals/Nature
Wis podo kurangono nggonmu rokokan, nek iso di lereni pisan yo luwih becik. Ben ganti poro kucing sing kedal kedul nyerot obong obongan mbako kumau... Read more
sendalesopoiki
Siapa punya sendal yg mungkin anda anggap ianya sangat berguna dan berharga buat anda, maka ambilah langkah keamanan yg memungkinkan ianya tidak te... Read more


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.