pep.zone
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Mobile Blog


juru.pati.pep.zone

Pangastuti

28.05.2010 22:22 EDT
Rembulan lan lintang iku dadi pepadhanging wengi,srengenge iku dadi pepadhanging rahina.Kawruh piwulang lan angger2 iku dadi pepadhanging jagad tetelu.Anak kang mursid iku dadi pepadhanging kadang karuh lan kluwarga
2 Comments:
Bapak pucung..dudu watu dudu gunung../kesalahan eneng ndaratan lan eneng lautan dudu salahe sopo2 anangging salahe awak'e dewe2..site u bgus plen..kopas terus tentng jawa..aq suka.. http://spartapraha.pep.zone/
10.06.2010 04:37 EDT,
apa artinya..
29.05.2010 01:32 EDT,


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.